Canon Mount adapter PL-RF
Artikkelnummer: 1101273

Canon Mount adapter PL-RF

Nettlager
Bestillingsvare
Butikklager:
 • Lett og slitesterk metallkonstruksjon
 • Metadataoverføring
 • Sikker tilkobling
21 999 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

For videofotografer som ønsker å få maks ut av utstyret sitt med ARRI PL-objektiver av høy kvalitet, er Canon PL til RF-objektivadapteren den perfekte løsningen for å integrere disse førsteklasses objektivene med EOS C400 digitalkameraet med RF-fatning. Adapteren støtter avansert metadataoverføring og gir en robust og sikker tilkobling, noe som gjør den ideell for store produksjoner og krevende filmprosjekter.

Fordeler med adapteren

 • Sikker tilkobling med to låsbare sideplater
 • Cooke/i metadataoverføring for omfattende filminformasjon
 • Lett og slitesterk metallkonstruksjon
 • Optimal kompatibilitet med ARRI PL-objektiver og EOS RF-fatninger

Få maks ut av filmproduksjonen med PL-objektiver

Canon PL til RF-objektivadapter er det optimale valget for profesjonelle filmskapere som bruker EOS C400. Med denne adapteren kan du enkelt koble høykvalitets ARRI PL-objektiver til kameraet, noe som gir deg fleksibiliteten du trenger for å skape filmmateriale av høyeste kvalitet. Denne robuste adapteren sørger for en stabil tilkobling, samtidig som den overfører Cooke/i metadata for detaljert informasjon om blenderåpning, hastighet og tidsstempler. Perfekt for produksjoner der hver minste detalj teller, fra store filminnspillinger til krevende dokumentarfilmer.

Leveres med

 • Canon PL til RF Lens Mount Adapter for EOS C400
 • Objektivdeksel foran
 • Objektivdeksel bak
 • 2 x sidelåsplate
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen