Canon off-camera shoe cord OC-E3

Canon off-camera shoe cord OC-E3

off-camera shoe cord OC-E3

301642
NettlagerBestilt, ukjent leveringstid
Butikk:
709 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Canon Off-camera shoe cord OC-E3 for blits. Værtettet. Oppgradert utgave av Off-camera shoe cord OC-2 (utgått). Litt kraftigere fot og tåler fukt/støv bedre, spesielt med tanke på bruk med EOS1D MARK III og 580EX2 blits. Dette tilbehøret gjør det mulig å holde blitsen 60 cm unna kameraet, men likevel opprettholde full blitsstyring. Den ene enden monteres i kameraets blitssko, den andre festes til blitsfoten. Kontakten som monteres til blitsen er utstyrt med stativfeste.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.