Canon off-camera shoe cord OC-E3
Artikkelnummer: 301642

Canon off-camera shoe cord OC-E3

off-camera shoe cord OC-E3

Nettlager
Ikke kjøpbar
Butikklager:
729 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Canon Off-camera shoe cord OC-E3 for blits. Værtettet. Oppgradert utgave av Off-camera shoe cord OC-2 (utgått). Litt kraftigere fot og tåler fukt/støv bedre, spesielt med tanke på bruk med EOS1D MARK III og 580EX2 blits. Dette tilbehøret gjør det mulig å holde blitsen 60 cm unna kameraet, men likevel opprettholde full blitsstyring. Den ene enden monteres i kameraets blitssko, den andre festes til blitsfoten. Kontakten som monteres til blitsen er utstyrt med stativfeste.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.