Stereomikrofon DM-E1

Canon Stereomikrofon DM-E1

1026997
3 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Få høykvalitets lyd når du filmer med ditt EOS-kamera
Steremikrofonen Canon DM-E1 er en kompakt og lett, retningstyrt mikrofon som leverer skarp lyd med enestående prestasjon. Få mer kontroll og bedre lyd när du filmer med ditt EOS-kamera takket være mikrofonens tre ulike opptaks-egenskaper.

  • Shotgun-innstillingen gjør at mikrofonen plukker opp lyd fremfor kamera - perfekt ved f.eks intervjuer.
  • Stereo-innstillingen (90°) fokuserer på lyd fra en kilde samtidig som du får med en del av omgivelseslyden som er veldig bruktbart ved filming av en gruppe mennesker, på fest eller f.eks et orkester.
  • Stereo-innstillingen (120°) gir en mye bredere vinkel på lyden, perfekt for å fange opp lyd fra et stort område som f.eks et bryllup utendørs eller et stort band som spiller på en scene.

Mikrofonen har et innebygget litiumbatteri som holder lenge ocg med en lampe på på/av-knappen holder du alltid kontroll på batteriets status. Den medfølgende vindhetten gjør at du får rene innspillinger med fokus på det du vil uten forstyrrende lyd fra f.eks vind.

Mikrofonen fungerer med Canon EOS-kamera som har fimmodus og  3,5 mm mikrofoninngang.

Fordeler:

  • Frekvensomfang på 50 Hz til 16 kHz
  • Tre ulike opptaksinnstilinger gir fleksible og allsidige bruksområder.
  • Passer alle Canon EOS kamera som har fimmodus og  3,5 mm mikrofoninngang.
  • Innebygget batteri som varer lenge

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.