Trådløs sender WFT-E8B

Canon Trådløs sender WFT-E8B

1025218
6 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Gi ditt kamera WiFi
Med WFT-E8B får du WiFi til ditt systemkamera så du kan overføre bildene dine trådløst til en datamaskin. Den er kompatibel med IEEE 802.11ac/n/a/g/b på begge 2,4 og 5 GHz-båndene men også FTP, EOS Utility, WFT-server, Canon Camera Connect-app og du kan fjernstyre ditt kamera fra en datamaskin, smarttelefon eller nettbrett.

Senderen er perfekt for deg som er sport- eller nyhetsfotograf og vil ha rask overføring av bilder. Men også studiofotografer kommer til å sette pris på muligheten til å se forhåndsvisninger av sine bilder på en stor skjerm.

WFT-E8B har et forbedret brukergrensesnitt, organiserte innstillinger og en enklere displaykonfigurasjon. Den er laget for å brukes med Canon EOS 1D X Mark II og har derfor samme beskyttelse mot støv og fukt som kamera har.

Rekkevidde: 150 meter

Kompatibel med:

  • Canon EOS 1D X Mark II

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.