Canon Undervannshus WP-DC56 til PowerShot G1 X

Canon Undervannshus WP-DC56 til PowerShot G1 X

Undervannshus WP-DC56 til PowerShot G1 X

1036476
NettlagerFinnes på nettlager
Butikk:
3 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Undervannshus til Canon G1 X Mark III

WP-DC56 gir deg mulighet til å bruke din Canon PowerShot G1 X Mark lll ned til 40 meters dyp. Huset er spesielt tilpasset til kameraet, og gir deg full tilgang til alle kontroller. En diffusor sprer blitslyset og minimerer refleksjoner fra partikler i vannet.

Vær nøye med å kontrollere og rengjøre pakningen fra smuss, sand, hår og evt. annet før du begynner å bruke kamerahuset under vann.

Leveres med:

  • WP-DC56
  • O-ring
  • Silikonfett
  • Nakkerem
  • Håndrem
  • Blitsdiffusor
     
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.