Cokin Filterholder for Z-systemet
Cokin Filterholder for Z-systemet
Artikkelnummer: 1007495

Cokin Filterholder for Z-systemet

Filterholder for Z-systemet

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
699 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Cokin Filterholder for Z systemet Spesielt utformet for 100mm (4") filtre og designet for vidvinkelobjektiver og mellomformat. Anbefalt for objektiver fra 20mm (i 35mm format) og oppover. For objektiver med filterdiameter opp til 96mm. For profesjonelle og entusiaster. Z-PRO serien har totalt over 80 forskjellige filtre, inkludert fargefiltre, senterspot, pastel/diffusere og graderte og nøytrale gråfiltre. i Alle Z-PRO filtre er laget av høykvalitets CR39 organisk glass. Standard Filter 100x100mm / 4 x 4 " Graderte Filter 100 x 150mm / 4 x 6 "
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen