Filterholder for Z-systemet

Cokin Filterholder for Z-systemet

1007495
699 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Filterholder for Z-systemet
Adapterring Z-systemet 58mm
Semi-Rigid Filter Pouch
1 327 NOK
Filterholder for Z-systemet
Adapterring Z-systemet 82mm
Gradert Gråfilter Z-systemet ND8
1 597 NOK
Cokin Filterholder for Z systemet Spesielt utformet for 100mm (4") filtre og designet for vidvinkelobjektiver og mellomformat. Anbefalt for objektiver fra 20mm (i 35mm format) og oppover. For objektiver med filterdiameter opp til 96mm. For profesjonelle og entusiaster. Z-PRO serien har totalt over 80 forskjellige filtre, inkludert fargefiltre, senterspot, pastel/diffusere og graderte og nøytrale gråfiltre. i Alle Z-PRO filtre er laget av høykvalitets CR39 organisk glass. Standard Filter 100x100mm / 4 x 4 " Graderte Filter 100 x 150mm / 4 x 6 "
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.