Kampanje
Cokin ND-filter Nuances ND1024 52mm (10 trinn)

Cokin ND-filter Nuances ND1024 52mm (10 trinn)

ND-filter Nuances ND1024 52mm (10 trinn)

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
699 NOK

Kjøp 3, betal for 2

det billigste produktet på kjøpet!

Plukk og miks tre produkter fra utvalgt tilbehør og få det billigste på kjøpet. Prisen justeres automatisk i kassen. Tilbudet gjelder frem til 17/12. Gjelder alle produkter merket med "3 for 2"-budskap.
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Cokin ND-filter 10 trinn

Et ND-filter brukes for å gi deg en mye lenger lukkertid enn hva som normalt er mulig i den aktuelle lyssituasjonen. Dette kan benyttes for å skape bevegelse i vannet eller skyene midt på dagen.

Merk: Et 10-trinns ND-filer er såpass mørkt at det er veldig vanskelig for kameraet å stille fokus og eksponering med filteret montert, så du bør stille fokus og regne ut eksponeringen før du monterer filteret på objektivet. Fordi filteret også raskt genererer lukkertider på flere minutter er det smart å bruke en trådutløser med timer og bulblås.

[TEXT1020535591]

[TEXT1022234187]

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK