Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Rugged Raid Pro 4TB

LaCie Rugged Raid Pro 4TB

1044930
  • Solid harddisk med innebygd SD-leser
  • RAID 0/1
  • Thunderbolt 3 / USB-C 3.0
3 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

RAID og SD-kortleser

Takket være den innebygde SD-kortleseren kommer Rugged RAID Pro å letteregjøre sikkerhetskopieringen av innholdet ditt også i feltet. Den er tynnere og lettere enn forgjengeren, og kan konfigureres med LaCie RAID Manager. Enheten er en allsidig reisekompis for travle videografer og profesjonelle fotografer. Må du prioritere romslig kapasitet med raske overføringshastigheter? Er du bekymret for sikkerheten til bildene dine når du er på tur? I såfall er Rugged RAID Pro rett løsning for deg. 
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.