JerkStopper Camera support

Tether Tools JerkStopper Camera support

1010354
  • Monteres i kameraets remfeste og holder kabler med diameter mellom 3,5 - 8,5 mm
  • Beskytter mot at kabelen dras ut ved et uhell og skader kameraets port
  • Løsnes raskt
299 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Smart kabelholder, som sørger for at kablene som er tilkoblet til kamera ikke dras/nappes ut og at kontaktene beskyttes mot unødvendig slitasje. Monteres i kameras remfeste og holder kabler med diameter mellom 3,5 - 8,5mm.

Finnes også for å sikre tilkoblingen til datamaskinen via  enten USB- (Jerk Stopper Computer / USB mount) eller nettverkskontakten (Jerk Stopper Computer / RJ45).

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.