Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Smartphonehåndtak for Twistgrip

Manfrotto Smartphonehåndtak for Twistgrip

1037062
  • Universal 1/4" skrue for enkel, stabil tilkobling til TwistGrip
  • Høykvalitativt materiale, design og etterbehandling
  • Slank og nøyaktig form for enkel oppbevaring i lommen
479 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Håndtak for Manfrotto Twistgripp

Manfrotto HandGrip er det perfekte tilbehøret for Manfrotto TwistGrip, den universelle smarttelefon-holderen, og passer mange ulike tilfeller, både til sosiale medier og for å ta bedre stillbilder og videoklipp på et høyere, teknisk nivå.

Fordeler:

  • Slank og praktisk form for enkel oppbevaring i lommen
  • Ergonomisk gummikledt og bekvemt håndleddsrem
  • Universal 1/4"-skrue for enkel, stabil tilkobling til TwistGrip
  • Pent utseende, bekvem følelse, uttallige applikasjoner
  • Høykvalitativt materiale, design og etterbehandling - laget i Italia

HandGrip kobles raskt og enkelt til TwistGrips base via en 1/4"-standardskrue. Med sitt ergonomiske gummigrep og bekvemme håndleddsrem er denne robuste løsningen den perfekte smarttelefon-stabilisatoren, og den holder telefonen din sikkert, slik at du kan konsentrere deg om å fotografere og filme.

Utseendet og følelsen matcher TwistGrip perfekt. Manfrotto HandGrip er helt designet i Italia, og aluminiumsstammen av høy kvalitet garanterer perfekt stabilitet for alle smarttelefoner.

OBS: Twistgrep for smarttelefon ikke inkludert.
 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.