DataVideo DAC-70 HD/SD cross converter
Artikkelnummer: 1008555

DataVideo DAC-70 HD/SD cross converter

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg. Levering innen 5-9 dager
Butikklager:
8 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
DAC-70 HD / SD Cross Converter konverterer mellom forskjellige oppløsninger, støtte for innebygd flerkanalslyd (SDI / HDMI 8 kanaler). Datavideo DAC-70 multiformat opp/ned og krysskonvertering. Konverterer 720p til 1080i eller 1080i til 720p. For redigering eller mastering i SD, 720p og 1080i video. Støtte for 3GB/s-teknologi, full 10-bits prosessering med høykvalitets videofiltre.
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen