DataVideo DAC-70 HD/SD cross converter

DataVideo DAC-70 HD/SD cross converter

DAC-70 HD/SD cross converter

1008555
NettlagerFinnes på nettlager
Butikk:
7 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
DAC-70 HD / SD Cross Converter konverterer mellom forskjellige oppløsninger, støtte for innebygd flerkanalslyd (SDI / HDMI 8 kanaler). Datavideo DAC-70 multiformat opp/ned og krysskonvertering. Konverterer 720p til 1080i eller 1080i til 720p. For redigering eller mastering i SD, 720p og 1080i video. Støtte for 3GB/s-teknologi, full 10-bits prosessering med høykvalitets videofiltre.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.