-22%
DJI Avata Pro-View Combo DJI Goggles 2 (DJI RC Motion 2)
DJI Avata Pro-View Combo DJI Goggles 2 (DJI RC Motion 2)
DJI Avata Pro-View Combo DJI Goggles 2 (DJI RC Motion 2)
DJI Avata Pro-View Combo DJI Goggles 2 (DJI RC Motion 2)
DJI Avata Pro-View Combo DJI Goggles 2 (DJI RC Motion 2)
DJI Avata Pro-View Combo DJI Goggles 2 (DJI RC Motion 2)
DJI Avata Pro-View Combo DJI Goggles 2 (DJI RC Motion 2)
DJI Avata Pro-View Combo DJI Goggles 2 (DJI RC Motion 2)
DJI Avata Pro-View Combo DJI Goggles 2 (DJI RC Motion 2)
Artikkelnummer: 1059269

DJI Avata Pro-View Combo DJI Goggles 2 (DJI RC Motion 2)

FPV hybrid drone med DJI Goggles 2 – en helt ny flyopplevelse

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Film i 4K i ultravidvinkel – opptil 60 bilder per sekund
 • 1080p Micro-OLED-skjermer i brillene gir et krystallklart bilde
 • Innebygd propellbeskyttelse, sensorer og nødstopp for maksimal sikkerhet
13 990 NOK17 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Få en ny flyopplevelse med FPV-hybriddronen DJI Avata. DJI Avata er en kompakt drone som gir en flott flyopplevelse og skarpe 4K-videoer. Fly og ta opp videoer i spektakulære vinkler og i høy hastighet, gå inn i rom og miljøer der du ikke kunne fly før. Med DJI Avata filmer du i 4K opptil 60 bilder per sekund og i 2,7K/120p kan du filme for å kunne lage fine slow motion-sekvenser midt i flyturen. Oppdag friheten og mulighetene til DJI Avata og DJI Googles 2!

Fordeler

 • Film i 4K og opptil 60 bilder per sekund
 • Brukes med DJI RC Motion 2, DJI Goggles 2 eller DJI FPV Goggles V2
 • Kamera med 1/1,7" sensor og 48 megapiksler
 • Avansert bildestabilisering – RockSteady 2.0 og HorizonSteady
 • Film dramatiske visninger med ultravidvinkel (155 graders synsvinkel)
 • Innebygd propellbeskyttelse, sensorer og nødstopp for maksimal sikkerhet
 • Maksimal hastighet på 27 m/s og opptil 18 minutters batterilevetid
 • Kompakt drone som veier 410 gram

DJI Avata drone

Drone med 4K-kamera og bredt synsfelt

DJI Avata er utstyrt med et kamera som har en 1/1,7-tommers CMOS-sensor på 48 effektive megapiksler og gir DJI Avata 4K ultravidvinkelopptak med en lyssterk blenderåpning på f/2,8. DJI Avata kombinerer flyegenskapene til FPV-dronen med høykvalitets bildeytelse som leverer eksepsjonell video- og bildekvalitet. De fleste kameradroner har et synsfelt (FOV) på omtrent 84°, men med DJI Avata får du hele 155. Dette brede perspektivet lar deg oppleve objekter nærmere enn det vi ser med egne øyne, og skaper slagkraftige og dramatiske bilder og videoer.

Stabile videoer og oversikt med stabilisering

For at du skal få skarpe bilder og stabile videoer har DJI Avata avansert bildestabilisering – både RockSteady 2.0 og HorizonSteady. Stabiliseringen åpner for en verden av filmatiske muligheter ved å redusere kamerarystelser og sikre jevn ultra-HD-video. Selve kameraet har en mekanisk gimbal som stabiliserer kameraet vertikalt for ytterligere å gi stabilitet i videoene dine.

Sett deg selv i førersetet – DJI Goggles 2 gir deg nye opplevelser

Nyt å se bildet akkurat som om du satt i dronen (FPV - førstepersonsvisning). Med DJI Goggles 2 får du et klart og skarpt bilde ved hjelp av Micro-OLED-skjermer. DJI Goggles 2 er både komfortable og betydelig lettere enn tidligere Goggles fra DJI. DJI Avata støtter også DJI FPV Goggles V2. DJIs O3+ videooverføring og 2T2R rundstrålende antenner gir dronen en uovertruffen stabilitet og rask opplevelse under flyturen. Du kan nyte en skarp og jevn sanntidsvisning i brillene dine, selv i støyende omgivelser.

DJI Avata drone

DJI Avata og Goggles 2 – den perfekte pakken

DJI Goggles 2 er kompakte og ultraportable. Brillene har sammenleggbare antenner og et lett design som gjør dem enkle å oppbevare, behagelige å ha på og egnet for langtidsbruk. Med to timers batterilevetid og superraske ladehastigheter kan du alltid være klar for flyturen.

Krystallklart bilde med 1080p Micro-OLED-skjermer

Opplev hver flytur med DJI Avata og Goggles 2. Goggles 2 har to HD Micro-OLED-skjermer som tilbyr enestående klarhet og en oppdateringsfrekvens på opptil 100 Hz. Brillene presenterer et jevnt levende bilde foran øynene dine, og skaper en forbløffende verden med ubegrenset potensial

Hvis du bruker briller eller har nedsatt syn – ikke noe problem med DJI Goggles 2

DJI Goggles 2 tilbyr dioptrijustering fra +2,0 D til -8,0 D for at du skal få et optimalisert bilde og maksimal komfort. Du kan låse justeringsknappen for å feste dioptrien på plass og forhindre utilsiktet kontakt under bruk eller lagring.

DJI RC Motion 2 – fly med den rette følelsen

Med DJI RC Motion 2 får du den rette følelsen når du flyr. Skyv avtrekkeren og joysticken fremover eller snu et hjørne med håndleddet. Kontrollene er enkle å bruke og gir en helt unik måte å fly på.

Kreative flyturer med full kontroll

Ta helt unike bilder og videoer mens du suser mellom grener, under broer, gjennom korridorer og film på tidligere utilgjengelige steder. Skulle droner havne opp ned kan du bruke Turtle-modus som hjelper droner i riktig retning. Hvis DJI Avata havner på ryggen, aktiver Turtle-modus med noen få enkle trykk og se den komme opp i riktig retning.

Nedovervendte sensorer for lav høyde eller innendørs flyging

I tillegg til den innebygde propellbeskyttelsen har Avata "kikkertsyn" nedover og ToF infrarød sensing for enda bedre sikkerhet. Disse sensorene oppdager hindringer under og lar deg fly DJI Avata i lave høyder eller innendørs.

Nødstopp - panikkknappen for maksimal sikkerhet

Nyt opplevelsen med mindre flyangst. Bevegelseskontrollenhetens nødbremseknapp lar deg stoppe på utrolig kort avstand. Trykk på nødbremsknappen hvis du støter på en situasjon som krever bråstopp. Avata vil sveve på plass, noe som reduserer risikoen for potensielle ulykker. Dronen støtter naturligvis RTH (Return to home) for å gi deg ekstra beskyttelse når batterinivået er lavt eller signalet synker.

DJI Avata FPV Drone

Leveres med

DJI Avata Pro-View Combo DJI Goggles 2 (DJI RC Motion 2)

 • DJI Avatar
 • DJI Avata Intelligent Flight Battery
 • Gimbal beskyttelse
 • 6 x propeller (2 reservepropeller)
 • Gimbal/kamerabeskyttelse
 • Lader
 • USB-C til USB-C-kabel
 • Sekskantskrutrekker med fire skruer
 • DJI Goggles 2
 • Batteri
 • Innfatninger for briller
 • Beskyttelse
 • Pannebånd
 • Strømkabel
 • Antenner (dual band, par)
 • OTG kabel
 • DJI RC Motion 2
 • Armbånd
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK