DJI Mavic 3 Cine Combo + Hardcase
DJI Mavic 3 Cine Combo + Hardcase
DJI Mavic 3 Cine Combo + Hardcase
DJI Mavic 3 Cine Combo + Hardcase
DJI Mavic 3 Cine Combo + Hardcase
DJI Mavic 3 Cine Combo + Hardcase
DJI Mavic 3 Cine Combo + Hardcase
DJI Mavic 3 Cine Combo + Hardcase
DJI Mavic 3 Cine Combo + Hardcase
DJI Mavic 3 Cine Combo + Hardcase
DJI Mavic 3 Cine Combo + Hardcase
DJI Mavic 3 Cine Combo + Hardcase
DJI Mavic 3 Cine Combo + Hardcase
Artikkelnummer: 1055092

DJI Mavic 3 Cine Combo + Hardcase

Mavic 3 Cine Combo – med en makset Cine-pakke

Nettlager
Ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Fjernkontroll med display, ekstra batterier, 2 sett med ND-filter, myk veske og hard veske
 • 5.1K videoopptak, DCI 4K / 120fps og 10-bit D-Log fargeprofil med Apple ProRes 422 HQ
 • 4/3 CMOS Hasselblad Kamera &1/2 CMOS Telezoom Kamera
58 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Fang legendarisk innhold med nye DJI Mavic 3. Dronen har både et 4/3 CMOS-Hasselblad-kamera og et 1/2 CMOS-telekamera som gir deg fantastisk bildekvalitet, og med 360 graders hindringssensor kan du nyte behagelige flyturer uten risiko for kollisjoner. Med sin konstante utvikling og innovasjon setter DJI en ny standard for hva flyfotografering kan være, og takket være de to innebygde kameraene får du nå både Hasselblad-kvalitet og større zoommuligheter. Fly med Mavic 3 og oppdag førsteklasses bildekvalitet. Cine Combo-settet har også en 1 TB SSD-disk for lagring som du kan kombinere med MicroSD-kort på opptil 2 TB lagringsplass, slik at du kan fange opp alt materialet du trenger. Med Cine Combo-settet har du alt du trenger for å nå nye høyder i film- og fotoopprettingen.

Fordeler

 • 4/3 CMOS Hasselblad Kamera
 • 1/2 CMOS telekamera
 • Forlenget flytid opptil 46 min
 • 5.1K videoopptak
 • DCI 4K/120fps
 • 10-bit D-Log-fargeprofil
 • Rundstrålende hindersensor
 • 8 km Videooverføring
 • 1080p/60fps FHD Live-feed med høy bildefrekvens
 • ActiveTrack 5.0


Arven fortsetter

Det ikoniske svenske kameramerket Hasselblad har tilpasset L2D-20c-antennekameraet til DJI Mavic 3, og har bygd inn en profesjonell 4/3 CMOS-sensor i en elegant og kompakt form. Strenge Hasselblad-standarder brukes på både maskinvareytelse og programvarealgoritmer, og tar bildekvaliteten til et helt nytt nivå. Du får stillbilder på opptil 20 megapiksler, 12,8 stopp dynamisk omfang som gir deg fantastiske detaljer både i skygger og i høylys. En utrolig lyssterk sensor med justerbar blender mellom f/2.8-f/11 som gir deg alle mulighetene for det perfekt eksponerte bildet.

Kameraet har en brennvidde tilsvarende 24mm som gir deg et fantastisk bredt og nydelig bilde, og sammen med DJI's autofokussystem "Vision Detection Auto Focus" (VDAF), gir Mavic 3 deg ikke bare et vakkert utsnitt, men også et skarpt og fokusert bilde.

Lær mer om Hasselblads ikoniske kamerateknologier

4/3 CMOS
En større bildesensor gir ikke bare Mavic 3 høyere oppløsning og dynamisk omfang, Det demper også mer effektiv støy i omgivelser med lite lys.

12.8 trinn dynamisk omfang
4/3 CMOS-sensor leveres med et dynamisk omfang på 12,8 trinn for å beholde flere detaljer i høylys og skygger, som løfter bildene til et profesjonelt nivå.

Justerbar blenderåpning
Justerbar blenderåpning er tilgjengelig for å møte behovene til flyfotografen i en rekke lysscenarioer. .

Bred 84° FOV
Den 24 mm tilsvarende autofokuslinsen veier bare 12,5 gram og har en 84° FOV for å fange flere detaljer med skarphet.

Vision Detection Auto Focus (VDAF)
Hasselblad-kameraet på Mavic 3 har VDAF-teknologi, som fungerer med flere synssensorer for å utnytte avstandsdata og optimalisere fokushastighet.

Hasselblad Natural Color Solution
Mavic 3 har Hasselblad Natural Color Solution (HNCS), som er resultatet av flere tiår med fotografisk erfaring. Dette sikrer levende presise naturlige farger som ser spektakulære ut selv uten forhåndsinnstillinger eller redigering etterpå.

Ingen behov for etterbehandling
Å lene seg på kompleks etterbehandling har aldri vært en del av Hasselblads filosofi. Basert på pikselnivået til sensorene sikrer Hasselblad Natural Color Solution (HNCS) naturlige og svært nøyaktige farger som fanges opp, uansett hvor du fotograferer.

Kalibrering på pixelnivå
For å sikre at Mavic 3 fanger opp farger med samme ikoniske kvalitet som andre Hasselblad-kameraer, bruker L2D-20c-objektivet de samme strenge standardene, med hver piksel i sensoren kalibrert med HNCS embedded.

Nøyaktige farger
Under opptak kommer RGB-fargedata innhentet av sensoren til å bli konvertert gjennom Hasselblads unike bildebehandlingsalgoritme og fargebehandlingsmodus; som gir best mulig naturlige farger i enhver scene.

Mavic 3 bruker sin profesjonelle bildeytelse til å spille inn videoer med høy oppløsning og bildefrekvens. Kameraet fanger også opp opptil en milliard farger takket være en 10-bit D-Log-fargeprofil, som tilbyr naturlige fargegraderinger og avansert fleksibilitet i etterproduksjon.


Ikke bare ett kamera, men to

Mavic 3 har ikke bare ett kamera, men det har to. I tillegg til Hasselblad-kameraet har det også en Telezoom-linse. Teleobjektivet gir deg muligheten til å komme nærmere objektet ditt uten å være fysisk nærmere med dronen. Med 28x hybridzoom, en brennvidde på 162 mm og blenderåpning på f/4.4, vil dette telezoomet være gunstig når du ikke kan komme nærmere med dronen, men likevel vil komme nærmere et objekt eller når du vil ha en fin zoom i bildet. Når scener eller motiver er langt unna, kan du bruke telekameraet til å zoome inn og spare tid. Du kan til og med bruke den til å ta opp motiver på avstand uten å forstyrre scenen. Et unikt telekamera gjør Explore-modusen til den perfekte måten å sjekke ut og planlegge bildene dine på. Mulighetene er uendelige.

Fly trygt

Rundstrålende hinderregistrering
Det avanserte sikkerhetsfunksjonene i Mavic 3 lar deg bruke mer av tiden din på å få det perfekte bildet. Flere vidvinkelsynsensorer fungerer sømløst med en visjonsberegningsmotor for å oppdage hindringer i alle retninger nøyaktig og planlegge sikre flyruter for å unngå dem.

Advanced RTH
Avslutt enhver flyvning på høyt nivå med Advanced RTH, som gjør at Mavic 3 automatisk kan bestemme den optimale ruten tilbake til hjempunktet og gjennomføre en sikker returflyvning på egen hånd. Enten det er aktivert av brukeren eller utløst av signaltap, kan Mavic 3 enkelt gå tilbake til hjempunktet.

Nyt å fly

APAS 5.0
Mavic 3 gjør det også morsommere å fly med opptak av hindringer underveis. Når Mavic 3 flyr, registrerer den kontinuerlig gjenstander i alle retninger og omgår dem jevnt og raskt. Nyt flyturen uten frykt for kollisjon, selv når du flyr i kompliserte miljøer. Dette hjelper deg med å filme stabilt og stødig materiale selv når du støter på hindringer.


Utfør hvert trinn fra ruteplanlegging til komposisjon og ta opp en hyperlapse-video, alt i en enkelt flytur. Mavic 3s vindmotstand er 50% sterkere enn forgjengeren, ved hjelp av et mer effektivt fremdriftssystem og et høykapasitetsbatteri, gir det deg en utrolig flytid på opptil 46 minutter.

Fly lenger, se mer
Med et overføringsrekkevidde på opptil 8 km, flyr Mavic 3 ikke bare lenger, den overfører også signaler med høyere stabilitet og mindre videoforsinkelse, noe som gir deg større trygghet under flyturen.

Full HD-overføring
Mavic 3 er den første DJI-dronen som sender en live feed på 1080p/60fps. Dette betyr at kameravisningen vises i en oppløsning nær det kameraet faktisk tar opp. Det gjør også Mavic 3 mer responsiv å kontrollere.

DJI Cellular Transmission Dongle
Med mobiloverføringsdonglen tilkoblet, kan Mavic 3 bytte til 4G-nettverk for jevn, stabil tilkobling når O3+ signaler blokkeres av bygninger, trær eller andre strukturer. Under flyvningen koordinerer O3+-overføringssystemet med 4G-overføring og bytter sømløst for å sikre en uavbrutt fotograferingsopplevelse.

Høypresisjonsposisjonering
Høy presisjonsposisjonering gjør Mavic 3 utrolig stabil under sveving. Dette sikrer at bildene blir krystallklare, forbedrer bilder med lang eksponering og hjelper deg med å ta mykere tidsforløp og hyperlapse-videoer.

Skreddersydd hardcase for DJI Mavic 3

B&W type 4000 er en hard, beskyttende koffert som er tilpasset DJI Mavic 3. Kofferten beskytter utstyret ditt ikke bare mot vær, vind og støt men også mot trykk. Den automatiske lufttrykkutjevningsventilen åpner og lukker så snart det er en endring i atmosfærisk trykk, som utjevner trykket inne i kofferten for å beskytte både den og innholdet.

Hardcasen rommerr

 • Mavic 3 med påmontert batteri og transportbeskyttelse
 • Fjernkontroll eller DJI RC Pro
 • 3 x batterier i ladehub eller tilkoblet lader
 • 3 x batterier
 • Ekstra tilbehør som propeller, kabler, ND-filtre og mer tilbehør

Egenskaper

 • Innvendige mål: 385 x 265 x 165 mm
 • Utvendig mål: 420 x 325 x 180 mm
 • Vekt uten pakning: 2,68 kg
 • Volum: 16,6 liter

Tilbehør verdt en flaggskipdrone

DJI Mavic 3 Vidvinkellinse
DJI Cellular Transmission Dongle

Leveres med

 • Mavic 3 Cine
 • RC Pro
 • RC Pro Control Sticks
 • Mavic 3 Intelligent Flight Battery x3
 • Mavic 3 Low-Noise Propellers (par) x6
 • Mavic 3 Battery Charging Hub
 • 65W Bærbar Lader
 • Mavic 3 Lagringsbeskyttelse
 • Mavic 3 ND Filter Set (ND4\8\16\32)
 • Mavic 3 ND Filter Set (ND64\128\256\512)
 • Veske
 • 10Gbps Lightspeed Data Kabel
 • USB-C Kabel
 • B&W type 4000
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen