Thumb Controller til Ronin-M/MX

DJI Thumb Controller til Ronin-M/MX

1020223
1 745 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Enkel håndtering av Ronin-M
Med Thumb Controller blir det lettere å kontrollere Ronin-M, også om du skal styre den selv. Med en trykkfølsom spak går det fort å endre innstillinger, hastighet og retning på gimbalen, med tommelen. Du kan kontrollere hvilken vei kameraet peker og komme til avanserte innstillinger som kalibrering, kanalinnstillinger og lagrete profiler.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.