DJI Zenmuse P1
DJI Zenmuse P1
DJI Zenmuse P1
Artikkelnummer: 1052236

DJI Zenmuse P1

Fotogrammetrisk kamera med høy oppløsning

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg. Levering innen 2-6 dager
Butikklager:
  • 45 mp fullformatsensor med 4,4 μm pikselstørrelse
  • Ta bilder med 0,7 sekunders mellomrom
  • 35 mm objektiv inkludert
69 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Ta kontroll med DJI Zenmuse P1. Med en 3-akset stabilisert gimbal og dens full-frame sensor kan du være sikker på at Zenmuse P1 leverer et pålitelig og profesjonelt resultat. Trenger du å utvikle 3D-modeller, gjøre topologiske undersøkelser eller inspisere og kontrollere strømnettet ditt? Zenmuse P1 fra DJI kan håndtere alt dette og mer.

Fordeler

  • 45 mp fullformatsensor med 4,4 μm pikselstørrelse
  • 35 mm objektiv inkludert
  • Ta bilder med 0,7 sekunders mellomrom
  • Dekk store områder
  • TimeSync 2.0

DJI Zenmuse P1

Avansert fotogrammetri

Ekstraordinær effektivitet
P1 har en fullformatsensor, støyfri, høysensitiv sensor som kan ta bilder med intervaller på 0,7 s under flyturen og dekker opptil 3 km2 på en enkelt flyging.

Meget høy nøyaktighet

Zenmuse P1 er utstyrt med en global mekanisk lukker og det splitter nye TimeSync 2.0-systemet som synkroniserer tid over moduler på mikrosekundnivå. Du får centimeterpresisjon på dine data kombinert sanntidsposisjonskompensasjon.

Robust allsidighet

Lag 2D, 3D og detaljerte modeller takket være den integrerte 3-akse gimbalen som kan utstyres med 24/35 / 50 mm linser og Smart Oblique Capture-funksjonen.

Smart Oblique Capture

Dekk opptil 7,5 km2 på en enkelt arbeidsdag med Zenmuse P1. Forbedre effektiviteten til skråfotografering med "Smart Oblique Capture", hvor gimbalen automatisk roterer for å ta bilder i de forskjellige vinklene som trengs. Bare bilder som er essensielle for 3D-modellen vil bli tatt i kanten av flyområdet, noe som øker etterbehandlingseffektiviteten med 20 % til 50 %.

Smart Data Management

Verifiser datakvaliteten umiddelbart etter flyturen ved å sjekke posisjonsdata og antall bilder tatt, samt RTK-status og posisjoneringsnøyaktighet.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen