Zenmuse X5 Pro med 15/1,7 ASPH Prime Lens

DJI Zenmuse X5 Pro med 15/1,7 ASPH Prime Lens

1021632
19 599 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Zenmuse X5 Pro med 15/1,7 ASPH Prime Lens
ND-filter ND8 slim 46mm (3 trinn)
Osmo X5 adapter Part 37
21 013 NOK

Filme med Micro 4/3 i lufta
Zenmuse X5-serien gir deg en Micro 4/3-kamera for fotografering og filming fra luften. Opplev meget god bildekvalitet sammen med en 3-akset gimbal som stabiliserer dine bilder og filmer. Zenmuse X5 er designet for å arbeide med DJI Inspire 1. Kamera er utstyrt med en kraftig bildesensor som kan filme i 4K 30p og fotografere stillbilder på 16 megapiksler. Du kan feste de fleste Micro 4/3 objektiv til kamera.

Sammenlignet med X3-kamera får du med X5 mye mer detaljerte og klare bilder. Sensoren i X5 er hele åtte ganger større enn den i X3.

Ta Kontroll
Med Zenmuse X5 er det du som har kontrollen. Du kan enkelt peke på skjermen på din mobile enhet for å bestemme hvor du vil ha fokus. Dessuten kan du endre innstillinger som fokus, lukkertid og blender via appen DJI GO appen.

OBS!
For å kunne feste kamera til Inspire 1 kreves Vibration absorbing board til X5/X5R Part 2.
 

DJI MFT 15 mm f/1,7 ASPH Prime Lens

  • Fast vidvinkelobjektiv med Micro 4/3-fatning

  • 9 element i 7 grupper med tre asfæriske linser

  • Lyssterkt objektiv med blender f/1,7

Les mer om objektivet.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.