DJI Zenmuse Z30 for DJI Matrice

DJI Zenmuse Z30 for DJI Matrice

Zenmuse Z30 for DJI Matrice

1038054
NettlagerBestilles fra leverandør til deg
Butikk:
28 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Inspeksjonskamera med 30x zoom til DJI Matrice-serien

DJI Zenmuse Z30 er et kamera med 30x optisk zoom som gjør det raskt, lett og sikkert å inspisere master, vindkraftverk og andre vanskeligtilgjengelige strukturer. Z30 bruker DJI Lightbridge 2-teknologi og er kompatibel med DJI Matrice drone.

Fordeler:

  • 30x optisk zoom
  • Tapzoom
  • Stabilisator

30x optisk zoom

Den kraftige zoomen gjør at du raskt kan få frem detaljer på strukturer, også fra en sikker avstand. I tillegg til den optiske zoomen kan kamerer også zoome inn 6x digitalt.

Tapzoom

Med tapzoom holder det å klikke på skjermen, så rettes kameraet og dronen inn og zoomer inn på det området automatisk. På denne måten slipper du selv å stille inn kamera og drone manuelt.

Stabilisator

Z30 sitter montert på en gimbal fra DJI som gir maksimal stabilitet.

 

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.