Eartec Headset UltraLITE single ear (3 stk headset)
Artikkelnummer: 1033756

Eartec Headset UltraLITE single ear (3 stk headset)

Headset UltraLITE single ear (3 stk headset)

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
9 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Passende tilbehør

UltraLITE kommunkasjonsheadset x3

UltraLITE single ear fra Eartecer enkelt å bruke, og har et smart alt-i-et-design for toveisstemmekommunikasjon. Headsettet kan brukes på både høyre og venstre øre, og mikrofonen kan vris i 270º. Det innebygde og oppladbare litiumsbatteriet gir en kontinuerlig driftstid på seks timer, og er raskt å bytte. Headsettet er frittstående, men kan også kombineres med opp til fire andre.

  • "Alt-i-et" løsning, ingen behov av noen ledninger eller sendere
  • Fungerer både på høyre og venstre øre
  • DECT-teknologi
  • Lithium Polymer-batterier
  • Ingen lisens behøves

Kun headset

Alt er innebygd i headsettet, noe som gjør at du ikke trenger sender på beltet eller noen kabler. Kommunikasjonen skjer simultant, nøyaktig som i en telefonsamtale. Mikrofonen kan snus, slik at headsettet fungerer både på høyre og venstre øre. Mikrofonen skrus av når du vrir mikrofonen opp.

DECT-Teknologi

Direct Enhanced Cordless Telecommunications gir ca 400m rekkevidde i åpent terreng med opp til 4 brukere, og ingen FCC-lisens kreves. Batteritiden er ca 6 timer.

Les mer om headsetet.

Leveres med:

  • 3x Headset
  • 3x Batteri
  • 3x Lader
  • 1x Transportveske
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.