Eizo ColorEdge CG279X
Eizo ColorEdge CG279X
Eizo ColorEdge CG279X
Eizo ColorEdge CG279X
Eizo ColorEdge CG279X
Eizo ColorEdge CG279X
Eizo ColorEdge CG279X
Artikkelnummer: 1041098

Eizo ColorEdge CG279X

Profesjonell 27" redigeringsskjerm med innebygd kalibrering

Nettlager
Ikke kjøpbar
Butikklager:
 • 27" WQHD IPS-skjerm (2560 x 1440)
 • 99 % Adobe RGB og 98% DCI-P3
 • Innebygd kalibrering og ColorNavigator 7
19 588 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Eizo ColorEdge CG279X

Nye ColorEdge CG279X er en toppmodell på 27" med forhåndsinnstilte HDR-innstillinger for HLG og PQ gamma. Bildeskjermen er utformet for videoproduksjon, bildebehandling og for utskrifter. Takket være selvkalibreringen har du alltid en skjerm som gjengir korrekte farger for best resultat. Skjermen kan kobles til USB-C, noe som gjør at du slipper adaptere, og heller kan utnytte kraften og smidigheten med USB-C.

Fordeler

 • USB-C tilkobling
 • IPS bildeskjerm med WQHD-oppløsning 2560 x 1440 Pixlar
 • 99% dekning av Adobe RGB
 • 98% dekning av DCI-P3
 • 10-Bit display
 • Innebygd kalibrering og ColorNavigator 7
 • Opp til 40% smalere enn tidligere modeller
 • Bildeskjermshette inkludert
 • Fordelaktig garanti

Høyoppløst skjerm med stort toneområde på 99% AdobeRGB og 98% DCI-P3

Eizo CG279X har en oppløsning på 2560 x 1440 piksler, og kan gjengi en kontrast på opptil 1300:1 for å få et dypt sortpunkt. Fargeområdet i CG279X reproduserer nesten hele AdobeRGB-rommet, slik at bilder og farger vises korrekt på skjermen. Bilder med kraftig blå himmeler og frodig, grønn natur gjengis virkelighetstro, og fargeområdet sikrer at skjermen kan vise korrekte farger på utskrifter.

10-bit display

Via USB-C, DisplayPort- og HDMI-inngangen can ColorEdge CG279X tilby 10-biters fargedybde* fra en 16-bits LUT. Dette innebærer 64 ganger fler farger enn fra en 8-bits skjerm, og resulterer i myke overganger mellom to inntilliggende farger. *Krever at grafikkortet i datamaskinen har støtte for 10-biters farge.

Digital Uniformity Equalizer

Variasjoner i lysstyrke og farge i ulike deler av skjermen er et vanlig problem på LCD-skjermer. For å motvirke dette er GC279X utstyrt med EIZOs patenterte Digital Uniformity Equalizer (DUE)-teknikk. Dette sikrer en Delta-E forskjell på 3 eller mindre over hele skjermen. DUE kompenserer også for variasjoner som kan oppstå på grunn av temperaturer.

Innebygd kalibrering og ColorNavigator 7

Den innebygde kalibreringen i Eizo CG279X sørger for at skjermen din alltid gjengir korrekte farger, og du slipper å krangle med en løs kalibrator, den slås bare automatisk opp fra skjermens nedre, høyre hjørne. Sammen med den innebygde kalibratoren og ColorNavigator 7 kan du kalibrere alle fargelagene samtidig, og skjemalegge omkalibreringer. Skjermen kan til og med skjemalegges slik at den starter opp automatisk når det er tid for kalibrering. Med Adobe Quik Color Match, som er utviklet i samarbeid mellom EIZO, Adobe, Canon og Epson. Ved å kombinere sin kunnskap, erfarenhet og ekspertise har EIZO utviklet et verktøy for og virkelig forenkle fargematchingen og arbeidsflyten for utskrifter.

Koble inn bildeskjermen med USB-C, Displayport, HDMI eller DVI-D

Eizo ColorEdge CG279X har fått en USB-C port, noe som bare blir vanligere og vanliger på dagens datamaskiner, og nå kan du koble datamaskin og skjerm direkte uten å måtte benytte en adapter. På skjermen finnes tilkoblinger for USB-C, Displayport, HDMI, DVI-D, 2x USB-A 3.1, 2x USB-A 2.0 samt en USB-B (oppstrøms).

Opp til 5 års garanti*

Eizo tilbyr opp til 5 års garanti som dekker komponenter og LED-panelet* (opp til 30.000 timer), mens Pixelgarantien gjelder i 6 mnd fra innkjøpsdato. I tillegg til dette garanterer lys- og fargegaranti i opp til 10.000 timer. Se Eizos hjemmeside for fullstendige garantivilkår.

Leveres med

 • Eizo ColorEdge CG279X
 • Bildeskjermshette
 • USB-C kabel (2m)
 • DisplayPort kabel (2m)
 • Screencleaner
 • Brukermanual, garantikort og innstillingssertifikat
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.