EIZO CS2740
EIZO CS2740
EIZO CS2740
EIZO CS2740
EIZO CS2740
EIZO CS2740
EIZO CS2740
EIZO CS2740
EIZO CS2740
Artikkelnummer: 1048059

EIZO CS2740

27" skjerm med 4K UHD-oppløsning og USB C-port

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 27" 4K UHD-skjerm (3840 x 2160)
 • 99 % Adobe RGB
 • Kontrastforhold på 1000:1, og en lysstyrke på 350cd/m
15 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

CS2740 er en 27" skjerm som er et perfekt alternativ for deg som jobber med bilder, videoer og grafikk. Er du ute etter en skjerm med høy oppløsning, presise detaljer og riktig fargerom har du funnet den rette. Det er en allsidig skjerm for alle som jobber innen visuell produksjon og garanterer konsistente resultater.

Fordeler

 • 4K UHD-skjerm med en oppløsning på 3840x2160 piksler
 • Bredt fargespekter med mettede farger og 99 % Adobe RGB
 • Kontrastforhold på 1000:1 og en lysstyrke på 350cd/m 2
 • Myke overganger og fine detaljer med 16-bit LUT og 10-bit
 • Fabrikkkalibrert og klar til bruk umiddelbart
 • USB C-port for bildesignal, dataoverføring etc.
 • Justerbar skjerm med antirefleksteknologi

Skarpe detaljer, bred fargegjengivelse og antirefleksjonsteknologi

Eizo CS2740 er en 27" skjerm med en svært høyoppløselig 4K-UHD-skjerm med 3840x2160 piksler. Med et kontrastforhold på 1000:1 og en lysstyrke på 350 cd/m2 får du sylskarpe bilder og en perfekt skjerm for visuelle skapelse. Skjermen gjengir 99 % av Adobe RGB-fargerommet og en stor fordel ved utskrift, den dekker nesten hele CMYK-fargerommet. For å få en positiv helhetsopplevelse når du arbeider på skjermen, er CS2740 også utstyrt med en antirefleksjon teknikk som bidrar til mindre blendende lys i skjermen og beskytter øynene mot overanstrengelse.

USB-C-port med flere bruksområder

For å lette bruken av Eizo CS2740 er skjermen utstyrt med en USB-C-port, som gjør at du kun har én stikkontakt med flere bruksområder. Det gir deg overføring av skjermsignal, en rask overføring av data og også en strømforsyning på opptil 60W. Dette betyr at hvis du bruker en bærbar PC eller nettbrett, er USB-C-kabel alt du trenger for tilkobling da enhetene også lades samtidig. I tillegg til USB-C er skjermen utstyrt med blant annet DisplayPort, HDMI og USB-A, som gjør at du kan koble til for eksempel tastatur, mus og harddisk direkte i skjermen.

Fabrikkkalibrert skjerm og støtte for maskinvarekalibrering

En viktig del av hvordan skjermen leverer er kalibreringen. Fordi Eizo CS2740 er fabrikkkalibrert og parametere som gammakurver justeres før skjermen forlater fabrikken, er den klar til bruk umiddelbart når du pakker den ut. Skjermen kommer også med Eizo Colornavigator-programvaren hvor du kan kalibrere skjermmaskinvaren din med bare noen få trinn. Når kalibreringen skjer på skjermens maskinvare, påvirkes den ikke av datamaskinens grafikk- eller grafikkort.

Leveres med

 • Eizo CS2740
 • Strømledning
 • DisplayPort til DisplayPort-kabel
 • HDMI til HDMI-kabel
 • USB-C-kabel
 • Hurtigstartveiledning
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen