Eizo CS2740CAL
Eizo CS2740CAL
Eizo CS2740CAL
Eizo CS2740CAL
Eizo CS2740CAL
Eizo CS2740CAL
Eizo CS2740CAL
Eizo CS2740CAL
Eizo CS2740CAL
Eizo CS2740CAL
Artikkelnummer: 1050575

Eizo CS2740CAL

27" skjerm med 4K UHD inkl. kalibreringssensor

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 27" 4K UHD-skjerm (3840 x 2160 )
 • 99 % Adobe RGB
 • Leveres EX4 kalibreringssensor
16 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

27" Monitor med 4K UHD inkl. kalibreringssensor

CS2740CAL er en 27"-skjerm som er et flott alternativ for deg som jobber med bilder, videoer og grafikk. Hvis du leter etter en skjerm med høy oppløsning, nøyaktige detaljer og korrekt fargespekter, har du funnet den rette. Det er en allround skjerm for alle som driver med visuell produksjon og sikrer konsistente resultater.

Fordeler

 • 4K UHD-skjerm med en oppløsning på 3840 x 2160 piksler
 • Bredt fargespekter med mettede farger og 99 % Adobe RGB
 • Kontrastforhold på 1000:1 og en lysstyrke på 350cd/m2
 • Myke overganger og fine detaljer med 16-biters LUT og 10-biters
 • Fabrikkkalibrert og klar til bruk
 • USB C-port for bildesignal, dataoverføring osv.m.
 • Justerbar skjerm med Antirefleksteknologi
 • Leveres EX4 kalibreringssensor

Skarpe detaljer, bred fargegjengivelse og antirefleks

Eizo CS2740CAL er en 27"-skjerm med svært høyoppløselig 4K UHD-skjerm med 3840x2160 piksler. Med et kontrastforhold på 1000:1 og en lysstyrke på 350 cd/m2 får du knivskarpe bilder og en perfekt skjerm for visuell produksjon. Skjermen gjengir 99 % av Adobe RGB-fargeområdet, og for en stor fordel til utskrifter dekker den nesten hele CMYK-fargeområdet. For å få en positiv generell opplevelse når du arbeider på skjermen, er CS2740CAL også utstyrt med en antirefleksjon som bidrar til mindre blendende lys i skjermen og beskytter også øynene dine mot overbelastning.

Flerbruks USB-C-port

For å lette bruken av Eizo CS2740CAL, er skjermen utstyrt med en USB-C-port, noe som betyr at du bare har en stikkontakt med flere bruksområder. Det gir deg skjermsignaloverføring, en rask overføring av data og til og med en strømforsyning på opptil 60W. Dette gjør det mulig å bruke en bærbar PC eller et nettbrett, USB-C-kabel er alt du trenger for tilkobling, da enhetene også lades samtidig. I tillegg til USB-C inkluderer skjermen DisplayPort, HDMI og USB-A, som lar deg koble tastatur, mus og harddisk direkte til skjermen.

Fabrikkkalibrert skjerm- og maskinvarekalibreringsstøtte

En viktig del av hvordan skjermen leverer er kalibreringen. Ved å ha Eizo CS2740CAL fabrikkkalibrert og parametere som gamma kurver blir justert før skjermen forlater fabrikken, vil den være klar til å brukes umiddelbart etter at den pakkes ut. Skjermen leveres også med Eizo Colornavigator-programvaren, hvor du kan kalibrere skjermens maskinvare med bare noen få trinn. Når du kalibrerer med skjermmaskinvaren, påvirkes den ikke av datamaskinens grafikkort.
<

Leveres med

 • Eizo CS2740CAL
 • EX4 kalibreringssensor
 • Strømledning
 • DisplayPort til DisplayPort-kabel
 • HDMI til HDMI-kabel
 • USB C-kabel
 • Hurtigstartveiledning

Velg variant inkludert gassarm for tyngre skjerm

I pakken med gassarmen får du Eizo CS2740CAL og en Multibracket M VESA monitorarm med gassfjær slik at du kan feste skjermen direkte til skrivebordet. På denne måten frigjør du arbeidsplass og får et pent og ryddig skrivebord. Bordfestet støtter en størrelse på opptil 32 tommer og en vekt mellom 9 og 21 kg, som passer til Eizo CS2740CAL.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK