Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Fotobord "10"

Electra Fotobord "10"

305491
5 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Electra fotobord "10" er et robust, gulvstående fotobord for profesjonell bruk.
Et slikt robust, stabilt og mangesidig fotobord er som oftest en forutsetning for seriøst studioarbeid. Fotobordet gjør det mulig å lyssette motivet fra hvilken vinkel som helst, også underifra eller bakifra.
Opalplaten er dessuten optimal som bakgrunn, ettersom den kan lyssettes slik at den bli helt opplyst (hvit eller "usynlig"), avtonet, bakgrunnsbelyst, underbelyst....
Vendbar opalplate (matt/blank flate):. 76x128 cm

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.