MKE 600

Sennheiser MKE 600

1000543
  • Rettet mikrofon som passer for deg som setter krav til lydkvaliteten
  • MKE 600 kan enten phantom-mates eller drives med batteri
  • Low Cut-filteret minimerer vindstøy
2 989 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Ideell mikrofon for videokamera eller til video med stillbildekamera, for eksempel D-SLR eller speilløse systemkamera. På grunn av at den er retningsstyrt plukker den opp lyd i den retningen den peker og minimerer uønsket lyd som kommer bakfra eller fra sidene. Low Cut-filter som kan skrus av og på minimerer i tillegg vindstøy. På grunn av at noen videokamera ikke gir strøm i mikrofonutganger (Phantom power) kan MKE 600 også bli drevet av batteri. Egen knapp kan skru batteriet av eller på. "Low Batt" indikator. Spesifikasjoner 40 Hz til 20 kHz Super-cardioid/lobar Strømforsyning: 48 V +/- 4V (P48, IEC 61938) eller 1 stk 1,5V/1,2V AA batteri Størrelse: 20mm x 256mm Vekt: 128g (uten batteri)

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.