Shotgunmikrofon

En shotgunmikrofon er en lang og sylinderformet mikrofon som brukes i for eksempel filmopptak, dokumentarer og radio- og TV-sendinger, og fanger opp lyden rett fra forsiden mens du minimerer sidestøy. De er ofte festet til mikrofonbommer og krever fantommating. Det fins også mindre shotgunmikrofoner som du plasserer direkte på toppen av system- eller filmkameraet.

25 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Mikrofoner
Varemerker
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.