Mikrofon NTG-2

Røde Mikrofon NTG-2

552808
  • Produsert for bruk ved film-, video-, TV- og sceneproduksjon
  • Stor frekvensbredde og kontrollert polariseringsgjengivelse sammen med lavstøys SMT-elektronikk
  • Drives av et intert 1.5V batteri (AA) eller via standard 48V phantommating
2 470 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

 

Røde mikrofon NTG-2
Retningsbestemt kondensatormikrofon, supernjure, P48 eller batteridrift.

Meget lett mikrofon, laget for profesjonell bruk ved film-, video-, TV- og scene-produksjon. NTG-2 har balansert lavimpedansutgang og drives av et internt AA-batteri eller via standard 48V fantommating.Stort frekvensområde og kontrollert polaritetgjengivelse sammen med lavt støyende SMT-elektronikk gjør NTG-2 til det riktige valget ved film-, video- og voice-over-arbeid. Ekstremt lav vekt hjelper godt ved direktemontering på videokamera eller bom.

 NTG-2 leveres komplett med feste og vindhette.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.