Mikrofon NTG-2

Røde Mikrofon NTG-2

552808
  • Produsert for bruk ved film-, video-, TV- og sceneproduksjon
  • Stor frekvensbredde og kontrollert polariseringsgjengivelse sammen med lavstøys SMT-elektronikk
  • Drives av et intert 1.5V batteri (AA) eller via standard 48V phantommating
2 489 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

 

Røde mikrofon NTG-2
Retningsbestemt kondensatormikrofon, supernjure, P48 eller batteridrift.

Meget lett mikrofon, laget for profesjonell bruk ved film-, video-, TV- og scene-produksjon. NTG-2 har balansert lavimpedansutgang og drives av et internt AA-batteri eller via standard 48V fantommating.Stort frekvensområde og kontrollert polaritetgjengivelse sammen med lavt støyende SMT-elektronikk gjør NTG-2 til det riktige valget ved film-, video- og voice-over-arbeid. Ekstremt lav vekt hjelper godt ved direktemontering på videokamera eller bom.

 NTG-2 leveres komplett med feste og vindhette.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.