Røde

Kjøp dine Rødeprodukter hos oss! Hos oss kan du kjøpe mikrofoner, podcastutstyr, videomikrofoner, trådløse mygger, retningstyrte mikrofoner, mygger, headsett, vindbeskyttelse, trådløse håndmikrofoner og tilbehør fra Røde. Vi har et bredt utvalg av lydprodukter fra Røde online og i vår butikk, og vi hjelper deg gjerne med å sette opp et podcaststudio med produkter fra Røde!

200 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Kabel-type
Farge
Størrelse
Maks høyde
Min høyde
Vekt
Passer til
Passer til
Maks høyde
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.