Røde VideoMic NTG
Røde VideoMic NTG
Røde VideoMic NTG
Røde VideoMic NTG
Røde VideoMic NTG
Røde VideoMic NTG
Røde VideoMic NTG
Røde VideoMic NTG
Røde VideoMic NTG
Røde VideoMic NTG
Røde VideoMic NTG
Røde VideoMic NTG
Røde VideoMic NTG
Røde VideoMic NTG
Artikkelnummer: 1046754

Røde VideoMic NTG

Retningsstyrt shotgun-mikrofon med kameramontering

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Retningsstyrt shotgunmikrofon
 • Oppladbart batteri med opp til 30 timers batteritid
 • 3,5mm utgang med automatisk deteksjon
2 469 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Røde VideoMic NTG er en liten, men funksjonsrik shotgunmikrofon optimalisert for bruk på video- eller systemkamera. Mikrofonen har samme revolusjonerende akustiske design som Røde NTG5 med naturlig og tydelig lydopptak. Legg til den lave selvstøyen og inkludert Rycote Lyre mikrofonholder og vindbeskyttelse, så tar du lydopptaket ditt til helt nye nivåer. Mikrofonen drives av oppladbart batteri og kan kobles til både med 3,5 mm kabel eller med USB-C for bruk med kameraer, mobiltelefon eller datamaskin.

Fordeler

 • Retningstyrt shotgunmikrofon
 • Oppladbart batteri med opptil 30 timers batterilevetid
 • 3,5mm utgang med automatisk enhetsregistrering
 • Audio-USB-utgang for tilkobling til datamaskiner
 • Rycote® Lyre® fjæring med kaldskofeste
 • Decibel peaking varsellys

Flere tilkoblingsmuligheter

VideoMic NTG er utstyrt med en 3,5 mm utgang som automatisk oppdager både kameraer og mobile enheter og tilpasser seg deretter. I tillegg til å være ideell for kompakte kameraer og systemkameraer – enten i blitsskoen på kameraet, som en bommikrofon eller med pistolgrep – er VideoMic NTG også en fullt utstyrt USB-mikrofon som kan kobles til en datamaskin, nettbrett eller smarttelefon via USB-C-kontakten. Når den er koblet til med USB, fungerer 3,5 mm-kontakten som en hodetelefonutgang for sømløs lydovervåking. For tilkobling med Apple-enheter med Lightning-kontakt, tillegg med en adapterkabel USB-C til Lightning.

Røde VideoMic NTG mikrofon til både kamera og mobiltelefon

Bra lyd og smarte funksjoner

I tillegg til å høres enestående ut, er VideoMic NTG fleksibel og enkel å bruke med en rekke funksjoner som hjelper deg med å takle enhver innspillingssituasjon. Digital switching gir deg tilgang til et høypassfilter, -20 dB pad, høy frekvensforsterkning og sikkerhetskanal pluss at det er en unik trinnløs variabel forsterkningskontroll som lar deg skreddersy utgangen akkurat som du vil. Mikrofonen gir en flat frekvensrespons og et tett polart mønster som sammen med en presisjonskontroll som sikrer lyd i alle opptak. Det er også et praktisk varsellys som indikerer når du høres for høyt ut, slik at du alltid kan sørge for at lyden ikke er kuttet.

Leveres med

 • Røde VideoMic NTG
 • SM7-R mikrofonholder med kamerabrakett
 • Vindbeskyttelse i skumgummi
 • SC10 3,5 mm kabel
 • USB-A til USB-C-kabel, 1,2 m
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen