Podcastmikrofon med fyldig og velbalansert lyd

Røde PodMic

1042278
 • Tilpasset for RødeCaster Pro, men fungerer til alle opptagere med XLR-inngang
 • Fyldig og velbalansert lyd, tilpasset for tale
 • Innebygd puffbeskytter og holder
 • Intern opphengt kapsel for å redusere rystelser
 • Dynamisk kardiodkapsel som reduserer omgivende lyd
1 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

PodMic
Mikrofonkabel XLR han - XLR hun 3 meter
RodeCaster Pro produksjonsstudio
7 469 NOK8 669 NOK
PodMic
Mikrofonstativ PSA1 professional studio boom arm
Pop-filter WS2
2 619 NOK

Røde PodMic

Med en gjennomgående metallkonstruksjon og mikfrofonkarakter tilpasset podcast- og radioproduksjon, er Røde PodMic den perfekte mikrofonen for broadcasting. Med en kompakt og elegant design samt innebygd mikrofonholder, suspendert kapsel og puffbeskyttelse, har du en enkel, godt klingende og rask løsning som vil være oppe og gå i løpet av minutter.

 • Tilpasset for RødeCaster Pro, men fungerer med alle opptakere med XLR-inngang
 • Rik og velbalansert lyd, tilpasset tale
 • Innebygd puffbeskytter og holder
 • Intern suspendert kapsel for å minimere risting
 • Dynamisk kardiodekapsel som minimerer omgivelseslyd

For alle typer tale- eller radioproduksjoner er Røde PodMic den perfekte følgesvenn. Mikrofondesignen med innebygd puffbeskyttelse gjør at du kan komme nær for å få den forespurte "radiolyden" til ditt neste opptak. Mikrofonen er tilpasset podcast, men fungerer også bra for din neste voiceover eller taleopptak.

Den innebygde vippearmen lar deg plassere mikrofonen på den måten som passer deg best og sammen med for eksempel studioarm PSA-1 og RødeCaster Pro lar den deg bygge ditt eget profesjonelle radiostudio med små midler.

Leveres med

 • Røde PodMic
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.