Elgato Stream Deck +
Elgato Stream Deck +
Elgato Stream Deck +
Elgato Stream Deck +
Elgato Stream Deck +
Artikkelnummer: 1059172

Elgato Stream Deck +

Streamingkontroll med 8 knapper, 4 knotter og berøringspanel

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Fullt tilpassbar etter dine ønsker
  • Kontroller lyd, lys og applikasjoner
  • Enkel å installere og bruke
2 190 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Ta full kontroll over lyd, lys og applikasjoner. Stream Deck + er en streamingkontroller med åtte LCD-knapper, fire knotter og et berøringspanel. Alle kan tilpasses dine behov. Den er kompatibel med mange populære programmer som OBS, Twitch, YouTube, Discord, Philips Hue og mange flere. Utvikle arbeidsflyten din med Stream Deck +.

Fordeler

  • Fullt tilpassbare knapper, knotter og berøringspanel
  • Kan brukes som lydmikser og studiokontroll
  • Start og kontroller applikasjoner, lyd og lys med et knappetrykk
  • Bytt mellom ulike profiler avhengig av hvilket program du bruker
  • Enkel å installere og bruke
  • Kompatibel med Mac og PC

Elgato Stream Deck + Office

Uendelige muligheter

Med Stream Deck + er det meste mulig. Etter et enkelt oppsett kan du programmere knappene og hjulene til å utføre praktisk talt alle oppgaver i en rekke applikasjoner. Du kan også lage multikommandoer som utfører en rekke oppgaver med et enkelt tastetrykk. Med de fire knottene kan du enkelt justere lyden både inn og ut og stille inn lysstyrken til kompatible smartlys. På berøringspanelet over holder du styr på nøyaktige nivåer. Den kan også utformes etter dine behov og er intuitiv å bruke. I tillegg til at Stream Deck + fungerer sømløst med strømmeapplikasjoner som OBS, Twitch og YouTube, fungerer den også med populære redigeringsprogrammer som Adobe, DaVinci Resolve og Final Cut Pro. Det gjør Stream Deck+ til så mye mer enn bare et strømmeverktøy.

Smarte profiler

Lag unike profiler for ulike programmer du jobber med. Stream Deck + oppdager automatisk hvilken programvare du starter og bytter til riktig profil slik at du kan begynne å jobbe med en gang. Stream Deck + hjelper deg med å utvikle og effektivisere arbeidsflyten din.

Leveres med

  • Stream Deck +
  • USB-C til USB-A-kabel
  • Hurtigstartveiledning


Elgato Stream Deck + In The Box

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen