Elinchrom Softbox Rotalux Recta 60x80 cm
Elinchrom Softbox Rotalux Recta 60x80 cm
Elinchrom Softbox Rotalux Recta 60x80 cm
Artikkelnummer: 1033600

Elinchrom Softbox Rotalux Recta 60x80 cm

Softbox Rotalux Recta 60x80 cm

Nettlager
Bestilles fra leverandør, levering innen 2-6 dager
Butikklager:
1 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Elinchrom Rotalux Recta 60x80cm

Elinchrom Rotalux meget populære softboks gir med sin rektangulære form fotografen muligheten til å kontrollere strømmen av lys. Rotalux 60x80 gir et svært fint lys for portretter, stilleben og produktfotografering.

Fordeler:

  • Jevnt lysbilde
  • Rotalux Speedring til alle blitsprodukter

Jevnt lysbilde

Akkurat som alle Elinchroms lysverktøy er geometrien i Rotalux softboksene nøyaktig tilpasset brennvidden og lysmønsteret hos alle Elinchroms lampehodet. Disse egenskapene sammen med doble diffusjonsdukter gir det eksepsjonelt jevne lyset som Elinchrom softbokser er kjent for.

Rotalux Speedring til ulike blitser

Hjertet av Rotalux softbokser er det patenterte Rotalux-festet, som gjør det mulig å rotere softboksen i fatningen. Rotalux Speedring er laget for å gjøre montering og bruk ekstremt lett. De kan raskt og enkelt foldes sammen lik en paraply, for å transporteres i en kompakt veske. Rotalux Speed Ring er (valgfritt tilbehør) passende for de fleste blitsmerkene på markedet, noe som gjør at softboksene kan monteres direkte på andre blitsmerker uten noe mellomadapter. Alle Rotalux unike egenskaper opprettholdes.

Merk! Rotalux Speedring kjøpes separat, og er ikke medfølgende softboksen. Speedringen finnes tilpasset for de fleste blitsproduktene på markedet, noe som gjør at softboksene kan monteres direkte på andre blitsmerker uten noe mellomadapter. Alle Rotalux unike egenskaper beholdes.

Leveres med:

  • 1x Rotalux Recta 60x80
  • 1x Refleksduk
  • 1x ytre diffusjonsduk
  • 1x indre diffusjonsduk
  • 4x Stag
  • 1x Speedring
  • 1x Veske
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.