Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Softbox Rotalux Recta 90x110 cm

Elinchrom Softbox Rotalux Recta 90x110 cm

1033601
2 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Elinchrom Rotalux Recta 90x110cm

Elinchrom Rotalux meget populære softboks gir med sin rektangulære form fotografen muligheten til å kontrollere strømmen av lys. Rotalux 90x110 gir et svært fint lys for portretter, stilleben og produktfotografering.

Fordeler:

  • Jevnt lysbilde
  • Speedring til ulike blitsprodukter

Jevnt lysbilde

Akkurat som alle Elinchroms lysverktøy er geometrien i Rotalux softboksene nøyaktig tilpasset brennvidden og lysmønsteret hos alle Elinchroms lampehodet. Disse egenskapene sammen med doble diffusjonsdukter gir det eksepsjonelt jevne lyset som Elinchrom softbokser er kjent for.

Rotalux Speedring til ulike blitser

Hjertet av Rotalux softbokser er det patenterte Rotalux-festet, som gjør det mulig å rotere softboksen i fatningen. Rotalux Speedring er laget for å gjøre montering og bruk ekstremt lett. De kan raskt og enkelt foldes sammen lik en paraply, for å transporteres i en kompakt veske. Rotalux Speedring er (valgfritt tilbehør) passende for de fleste blitsmerkene på markedet, noe som gjør at softboksene kan monteres direkte på andre blitsmerker uten noe mellomadapter. Alle Rotalux unike egenskaper opprettholdes.

Merk! Rotalux Speedring kjøpes separat, og er ikke medfølgende softboksen. Speedringen finnes tilpasset for de fleste blitsproduktene på markedet, noe som gjør at softboksene kan monteres direkte på andre blitsmerker uten noe mellomadapter. Alle Rotalux unike egenskaper beholdes.

Leveres med:

  • 1x Rotalux Recta 90x110
  • 1x Refleksduk
  • 1x Ytre diffusjonsduk
  • 1x Indre diffusjonsduk
  • 4x Stag
  • 1 x Veske
  • 1x Veske
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.