Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

DP0 Quattro + viewfinder kit

Sigma DP0 Quattro + viewfinder kit

1020493
9 595 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

DP0 Quattro + viewfinder kit
Minnekort Secure Digital 64GB Ultra SDXC 80MB/s
WR Protector Filter 58mm
10 393 NOK
DP0 Quattro + viewfinder kit
WR UV Filter 58mm
Minnekort Secure Digital 32GB SDHC 95MB/s 633X UHS-I U3
10 943 NOK

Sigma DP0 Quattro
Sigma DP0 Quattro leveres med en fast 14mm (tilsvarende 21mm på fullformat) med blender på F2.8. Dette er en kraftig vidvinkel, meget godt egnet for landskapsfoto og der man vil ha med mye miljø i bildene.

Sigma Quattro - Med fargene i fokus
Med kompaktkameraet Quattro og Foveon X3 Quattro bildebrikken har Sigma valgt å legge fokus på fargene i bildet. Bildebrikken er konstruert med tre lag, så hver piksel kan ta imot både rødt, grønt og blått. På klassiske brikker registrerer hver piksel bare én farge.

Da sigma Quattro registrerer alle fargene i hver piksel får betydelig bedre fargeinformasjon i bildene, samt at bildene ikke må prosesseres på samme måte. Resultatet er bilder med større fargedybde, bedre dynamikk og mykere, renere fargeoverganger. Dette er kameraet for deg som setter fargene høyest. Bildebrikken er på APS-C-størrelse, og den faste optikken kan tilpasses kameraet på en måte utskiftbar optikk aldri kan matche. Det gir en bildekvalitet som er helt uovertruffen.

NB! Foveon-brikken gir ikke samme ytelse på høye ISO-verdier, og krever mer prosesseringskraft, noe som reduserer hastighet og batterilevetid sammenliknet med mer tradisjonelle kameraer. Kan du leve med det, får du ikke høyere bildekvalitet i noe kamera enn det det Sigma DP Quattro kan gi.

Egenskaper:

 • Foveon X3 Quattro bildebrikke med stor fargedybde
 • Fast, lyssterk optikk
 • 19 megapiksler
 • Raw-format

Leveres med:

 • Sigma Quattro-kamera
 • Objektivdeksel 
 • Solblender (LH5-01)
 • Batteri (BP-51)
 • Batterilader (BC-51)
 • USB-kabel
 • Bruksanvisning
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.