Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Instax Mini 9 Ice Blue

Fujifilm Instax Mini 9 Ice Blue

1034835
  • Få ut bildene dine direkte
  • Passer perfekt til bryllup og fest
  • Finnes i flere farger

Velg farge

799 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Morsomt direktfilmskamera fra Fujifilm!

Instax mini 9 er et direktfilmskamera fra Fujifilm. Kameraet bruker Fuji Instax Mini-film, og fremkaller bildene dine med en eneste gang.

Fordeler:

  • Direktefremkalling
  • Selfie-speil
  • Closeup-linse
  • Hi-key modus

Direktefremkalling

Et direktefilmskamera fremkaller bildene direkte når du har tatt de, akkurat som gamle polaroidkameraer. Kameraet passer perfekt til fester og hendelser med venner, og er svært populært under bryllup siden minnene fra dagen fremkalles med en eneste gang.
Ferdige modus

Selfie-speil

Instax mini 9 har et lite speil på forsiden av kameraet som hjelper deg med å få orden på dine selfie-bilder. Nå kan du være sikker på at du blir med i bildet, og slipper å få halve ansikter i bildene dine.

Closeup-linse

Med en closeup-linse foran kameraet kan du ta bilder med en bra nærgrense, ned til 35mm. Perfekt for mat, blomster, husdyr og andre detaljer du vil fotografere nærme.

Hi-key modus

Nytt for Instax Mini 9 er high-key modusen, som gir en flott følelse med et litt overeksponert bilde, perfekt for herlige sommerbilder.

Ferdige modus

På rattet ved objektivet kan du variere mellom ulike ferdiginstilte moduser for ulike situasjoner, noe som gir kameraet en indikasjon på hvilket type miljø som gjelder, noe som gir deg en så god eksponering som mulig.

Leveres med:

  • Instax mini 9
  • Kamerarem
  • 2x AA-batteri (batteritid ca 100 bilder)

Merk! Instax mini 9 leveres uten film, denne finner du under "Passende tilbehør".

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.