Batterigrep

Kjøp batterigrep hos oss, online eller i butikk! Et batterigrep er et godt supplement til kameraet ditt. Batterigrepet festes under kameraet ditt, og har plass til flere batterier, noe som forlenger batteritiden til kameraet. Det er også lettere å ta vertikale bilder, ettersom du får et bedre grep, også i horisontalt modus, spesielt på de mindre kameraene hvor grepet ikke er så stort fra før av. Det blir også en bedre vektfordeling ved brukt av blits fordi kameraet ikke blir så fortungt. Hos oss finner du batterigrep til kameraer fra Canon, Nikon, Fujifilm, Panasonic, Sony, Olympus, Pentax, Phase one m.fl.

42 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Batterier & Strømforsyning
Varemerker
Passer til
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.