Batterigrep

Kjøp batterigrep hos oss, online eller i butikk! Et batterigrep er et godt supplement til kameraet ditt. Batterigrepet festes under kameraet ditt, og har plass til flere batterier, noe som forlenger batteritiden til kameraet. Det er også lettere å ta vertikale bilder, ettersom du får et bedre grep, også i horisontalt modus, spesielt på de mindre kameraene hvor grepet ikke er så stort fra før av. Det blir også en bedre vektfordeling ved brukt av blits fordi kameraet ikke blir så fortungt. Hos oss finner du batterigrep til kameraer fra Canon, Nikon, Fujifilm, Panasonic, Sony, Olympus, Pentax, Phase one m.fl.

44 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Batterier & Strømforsyning
Varemerker
Passer til
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.