Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Blits Speedlite 470EX-AI

Canon Blits Speedlite 470EX-AI

1038682
 • Blitsen stusser lyset for deg
 • Halvautomatisk modus for å veksle mellom stående og liggende
 • Helautomatisk innstilling for reflektering av lyset
 • Tydelig display
5 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Blits som stiller seg inn automatisk

Canon 470EX-AI har to stk motorer i blitshodet som automatisk kan stille inn den beste retningen for å reflektere lyset. Blitsen gjør raskt to lysmålinger for å analysere avstand til motivet og den reflekterende overflaten, hvoretter hodet posisjoneres automatisk.

Fordeler:

 • Helautomatisk innstilling for reflektering av lyset
 • Halvautomatiskt modus for å bytte mellom stående og liggende modus
 • Hi-Speed sync, Manuell blitsinnstilling, blitseksponeringskompensasjon mm.

Helautomatisk innstilling for reflektering av lyset

For å få et mykt og fint lys fra kraftige skygger bør lyset stusses på en større overflate. Med 470EX-Al skjer denne innstillingen helt automatisk. Blitsen gjør to raske lysmålinger og stiller seg deretter inn i best modus for å stusse lyset. Still kontrollen på F, og trykk på Al-B-knappen på blitsen for å aktivere lysmålingen slik at du har best innstilling for å reflektere lyset. Trykk på Al-B igjen når du bytter plass, eller om avstanden til modellen endres, så gjør blitsen en ny måling og tilpasser seg den nye plassen og situasjonen.

Halvautomatiskt modus for å bytte mellom stående og liggende

Dersom du har erfaring fra andre blitser tidligere og selv vil kontrollere retningen vil 470EX-Al huske hvilken retning du stilte inn blitshodet, og stiller inn samme retning når du bytter mellom stående og liggende bilder. Still kontrollen på S, og etter du har stilt inn blitshodet vil retningen memoreres med et raskt trykk. For å gjenfinne retningen dobbelttrykker du på utløserknappen.

Hi-Speed sync, Manuell blitsinnstilling, blitseksponeringskompensasjon mm.

Selvsagt har blitsen innstillingene og egenskapene du finner på mange andre blitser fra Canon, funksjoner som Hi-Speed sync for å bruke raske lukkertider for fotografering utendørs og med liten dybdeskarphet samt manuell blitsinnstilling og blitseksponeringskompensasjon for å nevne noe. Blitsene kan fungere som en slaveblits, og tar da Imot IR-signaler fra andre Canonblitser. Canon 470EX-Al mangler innebygd radiomottaker.

Leveres med:

 • Canon 470EX-AI
 • Bouncer
 • Stativ
 • Veske

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.