Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

FL-300R Blits

Olympus FL-300R Blits

318167
  • Kan kontrolleres direkte fra kameraets LCD
  • Sølvfinish og passer den klassiske looken til PEN-modellene
  • Får lett plass i alle kameravesker eller i lommen
1 389 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Olympus FL-300R
Denne kompakte og kraftige blitsenheten muliggjør allsidig og kreativ belysning - selv i vanskelige og dårlige lysforhold.

  • Ledetall 28 (ved ISO 200)
  • Trådløs TTL-funksjonalitet
  • Vippbart blitshode
  • Medfølgende fot gjør den enkel å plassere

Takket være den trådløse blitskontrollen (RC) slipper man å tukle med plagsomme kabler, FL-300R gjør trådløs blitsing lekende lett. FL-300R har også vippbart hode for indirekte blitsoppsett og regulert belysning ved nær avstand til motivet. FL-300R har et ledetall på 28 ved ISO 200 og kan styres direkte fra kameraets LCD. I tillegg til å passe i enhver kamerabag, matcher dens elegante ytre og stilige sølvfinish perfekt det klassiske utseende til PEN modellene. FL-300R har et integrert bredt panel for å dekke feltet opp til et Micro Four Thirds- objektiv med en brennvidde på 9mm. -Kabelfri blitsfunksjon -Kontrollinnstillinger direkte fra kameraets LCD -Guide nummer 28 (ISO 200) -Kompakt vekt på kun 97g -Valg mellom TTL auto, manuell og RC modus -Passer to AAA batterier (anbefalt: alkaline eller NiMH)

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.