Nissin Ringblits MF18 til Canon
Nissin Ringblits MF18 til Canon
Nissin Ringblits MF18 til Canon

Nissin Ringblits MF18 til Canon

Ringblits MF18 til Canon

320904
NettlagerUkjent leveringstid
Butik:
  • Aggregatet har en brukervennlig konstruksjon med fargedisplay
  • Blitsstyrken kan justeres helt ned til 1/1024
  • Trådløs og høyhastighets-synkronisering for beste bildekvalitet
  • Mulighet til å koble til en ekstern batteripakke
4 695 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Nissin MF18
Ringblits for profesjonell makrofotografering. Adapterringer i størrelser fra 49-82mm gjør at blitsen kan brukes på alle dagens eksisterende makroobjektiv (52, 58, 62, 67, 72, 77mm er inkluder). Ledetallet er 16 (ISO 100), og aggregatet har en brukervennlig konstruksjon med et fargedisplay som vender menyen rett dersom blitsen vinkles. Blitsstyrken kan justeres helt ned til 1/1024.

I tillegg finnes både trådløs og høyhastighets-synkronisering for beste bildekvalitet. Muligheten til å koble til en ekstern batteripakke øker blitsens bruksområde sammen med ulike belysningssystemer.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.