Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Ringblits MF18 til Canon

Nissin Ringblits MF18 til Canon

320904
  • Aggregatet har en brukervennlig konstruksjon med fargedisplay
  • Blitsstyrken kan justeres helt ned til 1/1024
  • Trådløs og høyhastighets-synkronisering for beste bildekvalitet
  • Mulighet til å koble til en ekstern batteripakke
5 699 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Nissin MF18
Ringblits for profesjonell makrofotografering. Adapterringer i størrelser fra 49-82mm gjør at blitsen kan brukes på alle dagens eksisterende makroobjektiv (52, 58, 62, 67, 72, 77mm er inkluder). Ledetallet er 16 (ISO 100), og aggregatet har en brukervennlig konstruksjon med et fargedisplay som vender menyen rett dersom blitsen vinkles. Blitsstyrken kan justeres helt ned til 1/1024.

I tillegg finnes både trådløs og høyhastighets-synkronisering for beste bildekvalitet. Muligheten til å koble til en ekstern batteripakke øker blitsens bruksområde sammen med ulike belysningssystemer.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.