Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Filtersett FS-H37U

Canon Filtersett FS-H37U

31837
855 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Canon Filtersett FS-H37 Passer til videokamera med 37mm filtergjenger. Neutral Density (ND.8) Filter ND-filter har flere bruksområder og brukes til å oppnå ellers uoppnåelige resultater under videofilming. Gråfilter påvirker ikke fargebalansen. ND-filter har 3 hovedbruksområder: Brukes for å oppnå langsomme lukkertider, spesielt ved filming av fossefall, skyer o.l For å minske dybdeskarphet ved at man får mulighet til å bruke større blender Brukes til å stenge ute lys f.eks ved filming på snø eller sandstrand. MC Protector Brukes til å beskytte objektivet til videokameraet mot støv og riper.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.