Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.
-75%

Z ND-filter NDZ4 Nuances grå NDZ4

Cokin Z ND-filter NDZ4 Nuances grå NDZ4

1020975
379 NOK1 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Cokin Nuances ND-filter er laget av mineralglass og har gjennomgått en behandlingsprosess for å sørge for at filteret har en enhetlig farge/dekning. Begge sidene av glasset, som er et herdet Schott Glass B270 har fått behandling av Nanometall-legering. Dette glasset er forøvrig kjent for høy transmisjon og lav refleksjon. Resultatet er fantastisk nøytralitet, helt fritt fra infrarøde forurensinger.

Nuances filter er laget for fotografer med lange eksponeringer utendørs eller når man ønske mindre dybdeskarphet. Disse filter passer Cokins Creative filterholdere, fra M til XL.

Nuances finnes i flere ulike densitetsgrader:

  • ND2 - 1 blendertrinn (densitet 0,3)
  • ND4 - 2 blendertrinn (densitet 0,6)
  • ND8 - 3 blendertrinn (densitet 0,9)
  • ND32 - 5 blendertrinn (densitet 1,5)
  • ND256 - 8 blendertrinn (densitet 2,4)
  • ND1024 - 10 blendertrinn (densitet 3)

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.