ND-filter ND1000 IR Nano HUC 72 mm

NiSi ND-filter ND1000 IR Nano HUC 72 mm

1030926
1 699 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

ND-filter ND1000 IR Nano HUC 72 mm
Rengjøringskit Cleaning Kit White
Pusseklut Photo Microklear Cloth
2 217 NOK
ND-filter ND1000 IR Nano HUC 72 mm
Pusseklut mikrofiber
Linserengjøring Wet & Dry 10 stk
1 937 NOK

NiSi ND-filter ND1000 IR Nano HUC 72 mm

ND-filter från NiSi på 72 mm och ND1000 (10 Stops). ND-filtre er nøytralt grå og reduserer lyset som når filmen. De påvirker ikke fargebalansen, og er perfekte når kontrasten mellom bildets skygger og høylyden er for store. Dette filteret er spesielt utviklet for landskapsfotografering, og laget av høykvalitetsglass med nano-belegg. Den har også et infrarødt belegg som hindrer kameraet fra å være følsomt for infrarødt lys, som ellers er en vanlig ulempe ved ND-filter.

Fordeler:

  • Optisk glass i høy kvalitet
  • Ikke-reflekterende nano-belegg
  • Infrarødt belegg
  • Vann- og oljefrastøtende
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.