ND-filter Nuances ND1024 62mm (10 trinn)

Cokin ND-filter Nuances ND1024 62mm (10 trinn)

1039889
799 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Cokin ND-filter 10 trinn

Et ND-filter brukes for å gi deg en mye lenger lukkertid enn hva som normalt er mulig i den aktuelle lyssituasjonen. Dette kan benyttes for å skape bevegelse i vannet eller skyene midt på dagen.

Merk: Et 10-trinns ND-filer er såpass mørkt at det er veldig vanskelig for kameraet å stille fokus og eksponering med filteret montert, så du bør stille fokus og regne ut eksponeringen før du monterer filteret på objektivet. Fordi filteret også raskt genererer lukkertider på flere minutter er det smart å bruke en trådutløser med timer og bulblås.

[TEXT1020535591]

[TEXT1022234187]

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.