Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

ND Vario MRC XS-Pro Nano 58mm

B+W ND Vario MRC XS-Pro Nano 58mm

1004375
3 595 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Trinnløs demping med variabelt ND-filter

B+W Variabelt ND-filter 58 mm gir mulighet til trinnløs demping av eksisterende lys med 1 til 5 blendertrinn. Et utmerket filter for kameraer med høyt ISO-tall, samt for alle fotografer, både til stillbilder og filming, som vil nå en ønsket kombinasjon av blendertall og lukkertid.

To polariseringsfiltere i nøyaktig optisk modus

B+W Variabelt ND-filter inneholder to stk polariseringsfiltere som holdes i nøyaktisk optisk modus i en tynn, "oversized" filterfatning som passer de fleste brennvidder fra vidvinkel til tele. Filterfatning har dessuten en skala som markerer innstilt tetthet. Tross dens store densitetsomfang, 1 til 5 blendertrinn, har filteret ingen fargeskiftninger.

Antirefleksbehandling

Begge linseoverflater har MRC Nano antirefleksbelegg som gir maksimalt lysgjennomslipp og minimerer forekomsten av forstyrrende reflekser/effekter. Overflaten på MRC Nano er ekstremt jevn og tett, noe som gjør at smuss og fukt ikke fester seg, sam t at det er enkelt å rengjøre.

Ved behov for økt filtertetthet kan det variable ND-filteret kombineres med et annet ND-filter.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.