Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

VND-MC Variable ND Filter 77mm

Phottix VND-MC Variable ND Filter 77mm

320748
699 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Et manuelt roterende gråfilter som gir en variabel lystetthet fra 2 til 8 blendertrinn. Filteret endrer hvor mye lys som slipper gjennom når det roteres (samme mekanisme som f.eks. sirkulære polariseringsfiltre CPL). Brukes til å få lang eksopneringstid på f.eks en elv for å viske ut detaljer øke dybdeuskarphet i situasjoner med for mye lys Til videofilming kan filteret brukes til å optimalisere lukkerhastigheten
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.