Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.
-67%

T-Snap Kamerabeskytter Oransje

Leica T-Snap Kamerabeskytter Oransje

1012008
89 NOK267 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager
Silikonbeskyttere i forskjellige farger for Leica T, uten rem. kan kombineres med Leica T-Flap beskytter og Leica silikon bæreremmer og håndleddstropper i forskjellige farger. Leica T-snap er et skreddersydd beskyttelsetrekk i hardplast og silikon for Leica T. Beskyttelsestrekket gir optimal beskyttelse mot ripe og bulker, samtidig som det gir kameraet et personlig preg. Velg mellom fire spennende farger: Sort, hvitt, oransje-rød og melongul.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.