Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Airport Essentials

Think Tank Airport Essentials

322171
  • Den lette og justerbare selen gir komfort og ryggstøtte
  • På siden finnes et feste for stativ og vannflaske
  • Rommer systemkamera med 4-6 standardzoomer, nettbrett og 13" laptop
1 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Verdipakke

Airport Essentials
Battery Holder 4
Cable Management 20 V2.0
2 428 NOK
Airport Essentials
Pro DSLR Battery Holder
Cable Management 10 V2.0
2 418 NOK

Kameraryggsekk for systemkamera med flere objektiver

Think Tank's Airport-serie er designet for å passe fotografer som reiser ofte - selvsagt med rask tilgang til både bærbar datamaskin og til kamerautstyret. En topplomme for boardingkort og tre robuste håndtak sikrer en enkel og smidig håndtering. Den lette og justerbare remmen gir komfort og støtte i korsryggen. På siden finnes et feste for stativ og vannflaske.

Kapasitet:

  • Systemkamera med 4-6 standardzoomer
  • 300mm objektiv montert på systemkamera
  • iPad og 13" laptop

Flere ulike oppbevaringsrom

Hovedlommet har plass til kamera med flere ulike objektiver samt tilbehør. Flere avdelere finnes for å tilpasse veskens layout etter akkurat ditt utstyr. I lokket på sekken, som felles ut for å åpne hovedrommet, sitter to store lommer i gjennomsiktig materiale, noe som gjør at du lett kan se hva som ligger i de. I det ytre rommet er det plass til en 13" laptop og et nettbrett. Rommet har også plass til ulikt tilbehør, samt at nøkler kan festes i en rem, slik at de ikke forsvinner mellom de andre tingene.

På siden av sekken finnes det en holder for en vannflaske, eller som kan brukes til å feste et stativ. Ovenfor holderen finnes det flere festepunkter som gjør det enkelt å spenne fast stativet slik at det sitter fast på vesken. Under håndtaket i toppen på vesken finnes det to små lommer for f.eks. tilbehør eller visittkort. Håndtak i toppen på vesken og på siden gjør det enkelt å bære vesken. Det finnes også et enklere håndtak i bunnen på vesken, noe som gjør det lettere når vesken f.eks. skal løftes opp til baggasjerommet på et fly.

Justerbar bæresele

Bæreselen har en spenne over brystet som kan justeres i høyden for å tilpasse ulike kroppsformer. Skulderremmene har metalløgler der du kan sette fast f.eks. et kamera, noe som gir det mulighet til og alltid ha kamera klart.

Tyveribeskyttelse

Innebygget lås med wire gjør at det er mulig å låse glidelåsen, slik at vesken ikke kan åpnes, og som også gjør det mulig å låse vesken fast i f.eks. en stolpe.

Allværsbeskyttet

Stoffet i vesken er behandlet for å skulle motstå vann, og det medfølger også et regntrekk som gir ekstra beskyttelse ved ekstra kraftig regnvær. Regntrekket beskytter også mot støv, gjørme og annen smuss.

Leveres med:

  • Remmer for å feste stativ på siden av vesken
  • Avdelere for hovedrommet
  • Lås med wire
  • Regntrekk
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.