Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kameraryggsekk Photo Sport BP 300 AW II svart

Lowepro Kameraryggsekk Photo Sport BP 300 AW II svart

1020889
  • Flere festepunkter for ekstrautstyr som f.eks. stativ eller gåstaver
  • Rommer systemkamera med montert objektiv, blits eller ekstra objektiv
  • Den innebygde allværsbeskyttelsen beskytter mot regn, snø, støv og sand
2 189 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Verdipakke

Kameraryggsekk Photo Sport BP 300 AW II svart
Red Whips 12-pack
Fuktposer silica gel 50-pack
2 397 NOK
Kameraryggsekk Photo Sport BP 300 AW II svart
Vanntett minnekortfutteral for 8 SD-kort
Filter Nest Mini
2 687 NOK

Komfortabel kameraryggsekk for deg på farten
Kameraryggsekken Photo Sport BP 200 II AW er utformet for å holde ditt kamerautstyrt sikker på plass når du vandrer, sykler, klatrer eller kjører snowboard. UltraCinch-rommet har en tilpassningbar "flyttbar vegg" for å raskt og enkelt feste eller spenne fast utstyret så det ikke ligger løst i vesken. Det innebygde allværstrekket beskytter mot regn, snø, støv og sand.

Ryggsekken er utstyrt med flere festepunkter som gjør det mulig for deg å ta med deg ekstra utstyr som f.eks stativ eller vandrestaver. Det stabiliserende midjebeltet har to lommer med borrelås som du raskt og enkelt kommer til. Det finnes også et eget rom til Camelbak eller tilsvarende drikkesystemer. (Medfølger ikke.)

Kapasitet
I denne kameraryggsekken får du plass til et systemkamera med montert objektiv. Du får også plass til en blits, adaptere eller ekstra objektiv. Det er eget rom for ekstra utstyr som jakke, sykkelhjelp, solbriller eller kompakt stativ.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.