Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Perception Pro - Sort

Think Tank Perception Pro - Sort

1012853
  • Liten og lett ryggsekk
  • Plass til 15" laptop
  • Stativfeste
1 195 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Profesjonell kameraveske for kompakt systemkamera
Kameravesken Perception er både liten til størrelsen og lett ift. vekt. Den passer utmerket for deg som har et kompakt systemkamera, og som vil kjjenne deg mer fleksibel når du fotograferer på reise eller i byen. Ryggsekken passer trygt og sikkert på ditt kamerautstyr. Dessuten finnes det lomme til din bærbare laptop og ditt nettbrett, og en ekstra lomme for en jakke, mat, vannflaske eller annet du kan komme til å trenge når du er ute og fotograferer.

Kapasitet:
Du får her plass til et kompakt systemkamera, eller et mindre systemkamera med et lite til middels stort zoomobjektiv montert, samt 4-5 ekstra objektiv. Dessuten får du plass til en laptop på opptil 15", og et nettbrett på 10". Alternativt får du plass til et stort GoPro-kit i kameraryggsekken.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.