Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Reflexskärm TriGrip 120 cm silver/vit

Lastolite Reflexskärm TriGrip 120 cm silver/vit

306116
  • Håndtaket og den trekantede formen gjør bruken enklere
  • Fargenøytral og solid overflate som reflekterer lyset
  • Skap fine catchlights (blink) i øynene på den du fotograferer

Velg diameter

1 445 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Reflexskärm TriGrip 120 cm silver/vit
Stativ Pro 85-235 EL-30101
Lysstativ 1100 Universal Brack
3 063 NOK
Lastolite Tri-Grip refleks-skjerm
Den nye, sammenleggbare reflektoren TRI GRIP gir deg mulighet til å kontollere en håndholdt refleks-skjerm med èn hånd. Med et bekvemt håndtakkan refleks-skjermen enkelt kontrolleres uten behov for stativ. Sunlite/SoftSilver er to nye farger i sortimentet. Sunlite er sølv/gull-stripet. For å få en svak varm farge i skjermens farge, har man innlemmet to striper med sølv for hver stripe med gull. SoftSilver er sølv/hvitstripet.

Se filmene på Lastolites hjemmeside fortips om hvordan du bruker refleksskjermen.

Refleks-skjermer brukes for å fjerne skarpe kontraster og spre et mykt og jevnt lys over motivet. De er tilgjengelige i mange forskjellige størrelser og farger etter behov og resultat. En refleks-skjerm i gull gir eksempelvis et mykere lys enn en i sølv. Alle refleks-skjermer har to sider med forskjellige farger, f eks hvit/sølv.

Refleks-skjermer kan brukes som diffusere til blitser, fastlys og forekommende utendørslys. De benyttes ofte ved blant annet portrettfotografering og er meget enkle å ta med seg; de brettes sammen på en spesiell måte og puttes i et futteral.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.